Yeşilçam'ın ünlü ismi hem anlattı hem de ağladı: Camiamız nankör, zor durumdayım

Yeşilçam’ın efsanevi isimlerinden Recep Bülbülses, yaşadığı zor günleri ve sokaklarda kaldığını gözyaşları içinde anlatarak yardım çağrısında bulundu.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Recep Bülbülses, 90’ın üzerinde filmde rol almış başarılı bir isim olmasına rağmen son dönemde ciddi maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Ünlü oyuncu, kalacak bir evi olmadığını ve sokaklarda yaşamak zorunda kaldığını gözyaşları içinde anlattı.

“YEŞİLÇAM'DAN DESTEK ALAMIYORUM”

Recep Bülbülses, sektördeki pek çok isim gibi Yeşilçam’a büyük emek vermiş bir sanatçı. Ancak bugünlerde, yıllarca çalıştığı sektörden destek göremediğini belirterek, “Çok mağdurum, çok zor durumdayım. Sokaklardayım. Yeşilçam'dan hiç destek alamıyorum” dedi. Bu zor günlerinde Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık dışında ünlü isimlerden yardım alamadığını dile getiren Bülbülses, sanat camiasına ve sevenlerine seslendi.

“KİRA VERECEK DURUMUM YOK, SOKAKLARDA KALIYORUM”

Bülbülses, Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık’ın kendisine sağladığı yardımlardan bahsederek, “Yıldız Tilbe arada konserlerine davet ediyor, bana en güzel şekilde yardım etmeye çalışıyor. Kerem Alışık da aydan aya destek oluyor. Ancak kira verecek durumum yok, sokaklarda kalıyorum” şeklinde konuştu.

Yeşilçam’a olan saygısını dile getiren oyuncu, “Camia çok nankör, ‘Düşenin dostu yok’ derler. Ne yazık ki Yeşilçam diye bir şey kalmadı artık. Bizim gibi eski sanatçıları öldürdüler” ifadeleriyle yaşadığı hayal kırıklığını ifade etti.

“BAZEN KENDİ KENDİME ÜZÜLÜYORUM, AĞLIYORUM”

Durumunun ne kadar zor olduğuna vurgu yapan Bülbülses, zaman zaman dışarıda sabahlamak zorunda kaldığını ve çaresizlik içinde olduğunu ifade ederek, “Bazen kendi kendime üzülüyorum, ağlıyorum. Allah razı olsun, bazı plakçılar bana yardım ediyor” dedi.

Hülya Koçyiğit’ten engelli arabası istediğini ve bu konuda hala beklediğini söyleyen Bülbülses, sosyal güvencesi olmadığını ve sanat camiasındaki arkadaşlarından destek beklediğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri