Yılbaşında rotasını Uludağ'a çevirenler dikkat!

Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber rotasını Uludağ'a çevirenler için ortalama fiyatlar belli oldu. Otellerin gecelik konaklama fiyatları bu yıl cepleri zorlayacak.

Uludağ, kış turizminin en çok tercih edilen istikametlerinden biri olarak, yılbaşı için özel bir hazırlık aşamasında. Burada keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyenlerin ise ciddi bir bütçe ayırması gerekiyor. Gece konaklama ücretleri kişi başı 8 bin ila 10 bin lira arasında değişiyor.

SICAKLIK SIFIRIN ALTINA DÜŞTÜ

Türkiye'nin önemli kış turizmi alanlarından biri olarak hizmet veren Uludağ, kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bir dönemi yaşıyor. Hava sıcaklıkları 0 derecenin altında seyrederken, bölgedeki tatilciler dikkatlice hava durumunu takip ederek planlamalarını yapmaya başladı. Otellerin doluluk oranları yüzde 50'lere yaklaşırken, yoğun kar yağışına rağmen pistlerdeki kar kalınlığı istenen seviyeye ulaşamadı.

GECELİK FİYATLAR 8-10 BİN TL ARASI

Uludağ'daki oteller, yılbaşı için hazırlıklarını sürdürüyor. Pistler ve telesijeylerin kontrolleri yapılırken oteller, 2 ve 3 günlük paketler oluşturdu. Yılbaşı gecesi eğlence dahil bir gece konaklama ücretinin kişi başı 8 bin ila 10 bin lira olması beklenirken, skipass, kayak malzemesi kiralama, öğrenme ve diğer masraflar bu ücretin dışında tutuluyor. Kayak ekipmanlarının günlük kirası 600 liradan başlarken, kıyafetlerin alt ve üst takımının günlük kirasının ise 400 lira olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri