Yılmaz Öztürk kimdir? MasterChef Türkiye 2023 Yılmaz Öztürk nereli?

Yılmaz Öztürk kimdir? MasterChef Türkiye 2023 Yılmaz Öztürk nereli? Yılmaz Öztürk kaç yaşında? Yılmaz Öztürk evli mi? Yılmaz Öztürk hayatı ve biyografisi...

Yılmaz Öztürk kimdir? MasterChef Türkiye 2023 Yılmaz Öztürk nereli? Yılmaz Öztürk kaç yaşında? Yılmaz Öztürk evli mi? Yılmaz Öztürk hayatı ve biyografisi...

YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Öztürk mesleğine 1998 yılında Ankara'da başladı, 1999 ile 2007 yılları arasında Türkiye'nin bilinen mutfaklarında çalışarak, kendini gösterdi.

Yılmaz Öztürk, üyesi olduğu Chaine des Rotisseurs'ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. Şef Öztürk, 2007-2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev aldı.

Yılmaz Öztürk, 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı, yıllar sonra İstanbul'a döndüğünde ise Mürver Restaurant'ın şefi oldu.

Açık ateş denildiğinde Türkiye'de ilk akla gelen şefler arasında yer alan ve aşçılık alanında birçok ödüle layık görülen Şef Yılmaz Öztürk, evli ve bir çocuk sahibidir.

YILMAZ ÖZTÜRK MASTERCHEF’TE SOMER ŞEF’İN YERİNE Mİ GELDİ?

MasterChef All Star fragmanında Somer Şef yer almadı. Bunun üzerine akıllara Yılmaz Öztürk'ün Somer Şef'in yerine geldiği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Öğrencilere telefon satışı şartları neler, kimler faydalanabilecek?
Kurban bağışı ne kadar 2023? Kurban Bayramı bağışı kaç TL Diyanet?
Aşkın Bak, öğrencileri spor okullarına davet etti

Güncel Haberleri