YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan önemli açıklamalar: Mansur Yavaş, İmamoğlu, AK Parti ile işbirliği...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TV100 ekranlarında 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan, yapılan anketlerde Türkiye genelinde partilerinin yüzde 6-7 arası bir oy oranına sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, Şanlıurfa, Elazığ, Bursa gibi şehirlerde Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmaya oldukça yakın olduklarını belirtti. 31 Mart Seçimlerine kendi adaylarıyla girmeyi tercih ettiklerini eğer aday göstermeseler Ankara'da CHP Adayı Mansur Yavaş'ın ve İstanbul'da CHP Adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu dile getiren Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde son dakika kararıyla Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye karar verdiklerini ve bunun beka meselesi olduğunu vurguladı.

Erbakan, şu an AK Parti ile işbirliği yapmalarının mümkün olmadığını belirtti. Milletin de AK Parti ile ittifak yapmasını istemediklerini ifade eden Erbakan, yerel seçimlerde iş birliği yapmama kararı aldıktan sonra kısa sürede 30 bine yakın yeni üye kazandıklarını ve bu durumun partileri için rekor olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri