Zam kavgasının sonu kanla bitti!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine ev sahibinin oğlu kiracıyı omzundan vurarak yaraladı.

Küçükçekmece Gültepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda ev sahibi kiracısına zam yapmak isteyince aralarında tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışmada ev sahibinin oğlu, yanındaki silahla kiracı İbrahim Özkan'a ateş etti. Olaya şahit olan çevre sakinleri Özkan'ı bir dükkana götürerek sağlık ekipleri ve polise haber verdiler. Kimliği belli olmayan saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

HER YERDE ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İbrahim Özkan, ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardında kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, olay anı bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafında anbean kaydedildi. Görüntüler de ev sahibinin oğlunun yanında getirdiği silahla İbrahim Özkan'a ateş ettikten sonra koşarak bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri