Zeynep Beşerler hakkında seçim soruşturması! Neden soruşturma açıldı?

Zeynep Beşerler hakkında seçim soruşturması! Neden soruşturma açıldı? işte detaylar...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarına yönelik yanıltıcı bilgilerin paylaşıldığı sosyal medya hesaplarıyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Bu soruşturma kapsamında şüpheliler arasında oyuncu Zeynep Beşerler'in de yer aldığı belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, seçim sonuçlarına ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik olarak sosyal medya hesaplarından yayılan gerçek dışı ve yanıltıcı bilgilerin, kamu düzenini bozmaya yönelik provokatif paylaşımların ve gerçeğe aykırı bilgilerin soruşturulması için resen harekete geçtiğini açıkladı. Bu çerçevede, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların doğruluğu ve gerçeklikleriyle ilgili olarak soruşturma yürütülecektir. Zeynep Beşerler'in de şüpheliler arasında yer aldığı ifade edildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü'nün yaptığı tespitlerde oyuncu Zeynep Beşerler'in de şüpheliler arasında bulunduğu belirtildi. Açıklamaya göre, Zeynep Beşerler, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, seçim sonuçlarına ilişkin 'Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla, yazık" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zeynep Beşerler kimdir? Neden gündemde?

Güncel Haberleri