Ankara ilçe belediye başkanlarından 24 Temmuz mesajı!

Ankara ilçe belediye başkanları sosyal medya hesaplarından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla mesaj yayımladılar. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla X sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Başkan Yavaş, mesajında, "Demokrasinin temel taşı olan basın emekçilerinin Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyoruz. Gerçeklerin peşinde koşan, halkı bilgilendiren ve aydınlatan tüm gazetecilere teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Şahin Gündüz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla X sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun" dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Özveri ile çalışan, kurumlar ile bireyler arasında köprü görevi gören, ilkeli, hak ve adaletten yana olan, haber değeri olan her konuyu enine boyuna araştırarak yayınlayan, tarafsızlık ilkesi ile mesleğini layığıyla yerine getiren tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Kamuoyunu aydınlatma görevini üstlenen, mesleğini özveriyle yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri