Ankara ilçe belediye başkanlarının yeni eğitim-öğretim yılı mesajları

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Ankara ilçe belediye başkanları sosyal medya platformu X üzerinden öğrencilere, öğretmenlere ve velilere mesajlarını iletti. Keçiören’den Kızılcahamam’a kadar birçok ilçe belediye başkanı, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni eden paylaşımlarını anadolugazete.com.tr olarak sizler için derledik.

Yeni eğitim öğretim yılında Ankara ilçe belediye başkanları sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın mesajları şöyle;

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sosyal medya X hesabı üzerinden "2024-2025 eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarı ve azim dolu bir yıl diliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Eğitimde fırsat eşitliği ve kalite için Keçiören Belediyesi olarak desteğimizi sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya X hesabı üzerinden "Yeni eğitim yılında her birinize başarılarla dolu, güzel bir yıl diliyorum" ifadesine yer verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sosyal medya X hesabı üzerinden "İlk ders zili yarın çalıyor. Yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya X hesabı üzerinden "2024-2025 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Aydınlık geleceğimizin teminatını olan evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya x hesabı üzerinden "Yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Daha mutlu, daha başarılı bir yıl dileğiyle...Hayırlı haftalar diliyorum"

Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, sosyal medya X hesabı üzerinden "Okul bahçeleri neşeli seslere, koridorlar tatlı telaşlara, sıralar sonu gelmez heyecana tekrar kavuşuyor.2024 – 2025 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı olması temennisiyle. Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, sosyal medya X hesabı üzerinden "2024 - 25 Eğitim Öğretim Yılı hayırlı olsun. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri