Ankara-Konya yolunda ulaşım tek şeride düştü

Ankara-Konya yolunda devam eden drenaj çalışmaları nedeniyle ulaşım, 0-1. kilometreler arasında Konya'dan Ankara'ya gidiş yönünde tek şeride düşürüldü ve kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün duyurduğu yol durumu bültenine göre, Türkiye genelinde çeşitli yol bakım ve onarım çalışmaları da sürüyor. Anadolu Otoyolu’nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasındaki İstanbul yönünde, Bolu Dağı Tüneli de dahil olmak üzere tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerdeki genleşme derzlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafik, Abant Kavşağı'ndan D-100 Devlet Yolu'na yönlendirilip, Kaynaşlı Kavşağı'ndan yeniden otoyola bağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşakları arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, İstanbul yönünde belirli saatlerde (21.00-07.00) trafik kesim kesim kapatılıyor ve ulaşım diğer yönden sağlanıyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Bahçe Kavşağı ile Nurdağı Kavşağı arasındaki 1-5. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep yönü trafiğe kapatılarak, Adana yönünde iki yönlü ve kontrollü ulaşım sağlanıyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nda Ankara Caddesi Çiğli yönünde bağlantı kolunda yapılan genleşme derzi onarımı nedeniyle bu bağlantı trafiğe kapatıldı ve ulaşım Altınyol üzerinden devam ediyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde yürütülen patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle yol, 10.00-17.00 saatleri arasında belirli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Samsun-Ordu yolunun 63-83. kilometreleri arasında çeşitli noktalarda bakım çalışmaları, Bozüyük-Bilecik-Mekece yolunun 50-57. kilometreleri arasında ise yapım çalışmaları devam ediyor ve bu güzergahlarda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Yozgat-Alaca yolunun 10-17. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle, trafik bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak akıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunda ise Ormaniye ve Çamdere köprülerinde yapılan derz onarım çalışmaları sebebiyle, her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri