Artvin Belediye Başkanı Erdem’den Bağımsız Denetçiler Derneği’ne ziyaret

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Bağımsız Denetçiler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Bilgehan Erdem’i ağırlayan Bağımsız Denetçiler Dernek Başkanı ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Bağımsız Denetçiler Dernek (BADED) üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Bilgehan Erdem’i ağırlayan Bağımsız Denetçiler Dernek Başkanı ve KIRSİAD Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çavuş, “Artvin Belediye Başkanımız Bilgehan Erdem’i Bağımsız Denetçiler Derneğinde misafir ettik.” dedi.

Abdullah Çavuş, Artvin Belediye Başkanı Erdem’in dernek üyelerini bu sene 43'cüsü yapılacak olan; “Geleneksel Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivaline” davet ettiğini de duyurdu.

Artvin iline yapılacak sosyal sorumluluk projeleri konusunda istişarelerde bulunduklarını belirten Çavuş, “Ülkemizin kuzey sınırında bulunan Artvin’e 2023 yılında gitmiştik. İsviçre Alpleri gibi emsalsiz doğal güzellikleri, ormanı, suyu ve güler yüzlü insanları ile bizleri kendisine bağlayan bir şehrimiz olup bizleri derinden etkilemişti. Bu kapsamda ulusal veya uluslararası kuruluşlar tarafından verilen hibe projeleri konusunda talep etmeleri halinde destek vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri