Bakanlardan 29 Ekim paylaşımları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bakanlar yayınladıkları mesajlarında Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarını sundu.

Cumhuriyet'in 100.yıl coşkusunu mesajlarıyla paylaşan bakanlar, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle andı.

İşte bakanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:
* Cumhuriyetimizin 100 yılına ulaşmanın büyük mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet en büyük eserini gençlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Dışişleri Bakanlığı
* Milletçe gurur ve coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yılında, istikbal ve bağımsızlığımıza hep birlikte sahip çıkma kararlılığımızı da aynen koruyoruz. Başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Harbimizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

KAHRAMANLIK, MİLLİ RUH VE MİLLİ MÜCADELE...

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler:
* Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde asil milletimizin; vatanını, bayrağını, istiklalini, millî ve manevi değerlerini korumak için kahramanlıkla ve fedakârlıkla başlattığı Millî Mücadele sonunda kurulan Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına ulaşmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılı ve Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:
* İstiklal ve istikbalinden vazgeçmeyen atalarımızın canlarını feda ederek kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, Türkiye Yüzyılı'mızın hayırlı olmasını diliyorum.

"NİCE YÜZ YILLARA..."

Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf Tekin:
* Kadim medeniyet birikimiyle tarihin akışına her yüzyılda yön vermiş asil milletimizin her türlü imkânsızlıklar içinde var ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını kutlamanın ve ikinci yüzyılının eşiğinde olmanın kıvancı içindeyiz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:
* Kültür ve sanatta zengin bir mirasın temsilcisi, sağlıktan teknolojiye her alanda büyük başarıların sahibi olduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm ecdadımıza saygılarımızla hep birlikte daha nice yüz yıllara…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri