Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: Devlet ve millet iradesinin yanındayız

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığını vurgulayarak, "Hiçbir güç ve onların maşaları bizi yolumuzdan döndüremeyecek" dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, Türkiye’nin her türlü saldırıya karşı Cumhurbaşkanı, devlet ve millet iradesinin yanında olduklarını belirtti.

Yazgan, TUSAŞ’a yapılan saldırının arkasında, Türkiye’yi terörle kuşatıp kendi isteklerini kabul ettirmek isteyen dış güçlerin olduğunu söyledi. Terörün sona ermesinin gündeme gelmesinden bile rahatsız olan çevrelerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade eden Yazgan, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de terörü bitirmeye yönelik yaptığı açıklamalardan dahi rahatsızlık duyanlar, kanlı eylemlerine başvurdular" dedi.

"DÜŞMANLARIMIZ PUSUDA BEKLİYOR"

Yazgan, milli savunma sanayisinin önemli merkezlerinden biri olan TUSAŞ’a yapılan bu terör saldırısının, Türkiye’nin düşmanlarının pusuda beklediğinin bir kanıtı olduğunu belirtti. "Düşmanlarımız her hamlemizi yakından takip ediyor ve buna göre stratejiler geliştiriyorlar" diyen Yazgan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "İsrail’in asıl hedefi Türkiye" açıklamasının tesadüf olmadığını da vurguladı.

Türkiye’nin iç ve dış tehditlerle kuşatılmak istendiğini söyleyen Yazgan, Çanakkale ruhuyla ülkesini savunan Türk milletinin, birlik ve beraberliğinden taviz vermeyeceğini söyledi. "TUSAŞ çalışanlarının ‘Her zamankinden daha çok çalışacağız’ açıklaması, 'Bir ölür, bin diriliriz' sözünün anlamını en iyi şekilde ortaya koymaktadır" dedi.

"MİLLİ İRADE TERÖRE BOYUN EĞMEYECEK"

Yazgan, Türk milletinin milli iradesinin terör, şantaj ve baskılara asla boyun eğmeyeceğini belirterek, "Büyük ve güçlü Türkiye olarak başımız dik, alnımız açık. Ülkemiz, milletimiz ve bize umut bağlayan mazlum coğrafyaların sesi olmaya devam edeceğiz. Her türlü saldırıya, teröre karşı Cumhurbaşkanımızın, devletimizin ve milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Hiçbir güç ve maşaları bizi yolumuzdan döndüremeyecek" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri