Cem Yılmaz: Memleketin bu durumunda ben seçkin fakirim

Komedyen Cem Yılmaz, Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk olarak dizi senaryosu yazmanın zorluklarını esprili bir dille paylaştı.

Yılmaz, "Erşan Kuneri" dizisinin yeni sezonunu Çatalca'daki evinde yazdığını ve bu süreçte kendisini yalnız hissettiğini belirtti. "Evde çalışan arkadaşım arada bir 'Ya bir şey yer misiniz abi, çay içer misiniz?' diye soruyordu. Bir müddet sonra bana 'Cem Bey bir şey soracağım. Siz ne yapıyorsunuz?' dedi. 'Diziyi yazıyorum' dedim. 'Böyle mi yazılıyor?' diye ağlamaklı sordu. 'Valla böyle yazılıyor' dedim" ifadelerini kullandı.

"BİZ SEÇKİN FAKİRLERİZ"

Altaylı'nın "Para için yapılacak iş değil" yorumuna Yılmaz, esprili bir şekilde yanıt vererek, "Hayır, hayır aşk olsun. Nerede? Bu memleketin şu durumunda mı? Biz seçkin fakirleriz ya şu anda" dedi.

A.R.O.G İTİRAFI

Yılmaz, "A.R.O.G" filminin 4 milyon kişi tarafından izlendiğini ancak neredeyse hiç kar edemediğini vurguladı. "Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadardı" şeklinde konuştu.

KARABORSA AÇIKLAMASI

Gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Bu gerçekten bizim baş edeceğimiz bir şey değil. Biletimizi satan şirkete, 'Bu kadar çabuk bitemez' paranoyası yaptık. Güvenlik kameralarıyla geldiler, ama online sistemin güvenlik kamerası açık" dedi.

Altaylı'nın "Alanlardan tekrar satın alan var mı?" sorusuna ise Yılmaz, "Yan yana ancak iki kişi alabilirsiniz. Bir karaborsa var ama bizim baş edebileceğimiz bir şey değil" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri