Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi hedef aldı: Tek bildikleri iş kavga, ayak oyunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti de hedef alarak, "CHP'nin öncelikle gündemi kupon belediyeleri kimin yöneteceği meselesidir. Tek bildikleri iş kavga, ayak oyunu. Bizim tek bir saniye harcayacak zamanımız yok. biz hizmet etmenin derdindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da düzenlenen mitingde konuşuyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partisi için destek isteyen Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız?” diyerek topluluğa seslenerek, topluluktan ‘evet’ yanıtını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi birilerinin yanında savaşa dahil etmek birçok yol denediler ama bunlara kulak asmadık. Dış politikada tek amacımız mümkün olduğunca dostlarımızın sayısını artırmak. BAE ve Mısır ile ilişkilerimizi güçlendireceğiz Bize uzatılan barış elini kesinlikle havada bırakmayız. Türkiye'nin dostluğunu isteyene sırtımızı dönmeyiz.” dedi.

İSRAİL'İN GAZZE KATLİAMI GİDEREK ARTIYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- Gazze çatışmasına ilişkin, şunları kaydetti:

"Gazze'de akan kanı durdurmak istiyorsak kardeşlerimize saflarımızı sıkıştırmalıyız. İsrail'in Gazze katliamı giderek artıyor. Gazze'yi bombalarla alamayan İsrail bunu açlıkla yapmaya çalışıyor. İnsani yardımlar kesintisiz ulaşmalı. Ramazanda Gazze'ye daha fazla el uzatmamız, daha fazla yardım etmemiz bizim kardeşlik görevimizdir."

TEK BİLDİKLERİ İŞ KAVGA, AYAK OYUNU!

Erdoğan, muhalefeti de hedef alarak, şöyle konuştu:

"CHP'nin acemi genel başkanı, partiyi yönetenlerin tamamının gündemi, kupon belediyeleri kimin adamının yöneteceğidir. CHP'nin öncelikle gündemi kupon belediyeleri kimin yöneteceği meselesidir. Tek bildikleri iş kavga, ayak oyunu. Bizim tek bir saniye harcayacak zamanımız yok. biz hizmet etmenin derdindeyiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri