Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fulya Öztürk arasındaki adaylık konuşması olay oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TEKNOFEST etkinliğinde Fulya Öztürk ile konuşması sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Erdoğan ile Öztürk arasındaki 'adaylık' konuşması ise herkesi güldürdü.

Geçen salı günü katıldığı Ülke TV canlı yayınında rahatsızlandığı için programları iptal edilen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 gün sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam eden TEKNOFEST'e katıldı. O sırada CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk ile Erdoğan arasında yaşanan 'adaylık' diyaloğu ise sosyal medyada gündem oldu.

ERDOĞAN’DAN FULYA ÖZTÜRK’E ADAY YAPACAKTIM KAYBOLDU

Erdoğan, Öztürk için "Ben bunu aday yapacaktım, kayboldu ortadan. Biraz çok çalış. Bu tam milli" dedi.

Sağlık durumu hakkındaki soruya da yanıt veren Erdoğan, "Elhamdülillah gayet iyiyim" ifadelerini kullandı.

ALİYEV: BİZİMLE AĞLADI BİZİMLE GÜLDÜ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise Azerbaycan Ermenistan savaşında en tehlikeli bölgelerde Fulya Öztürk’ün olduğunu belirterek “Bizimle ağladı, bizimle güldü. Bizim kızımız” dedi.

NE OLMUŞTU?

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için AK Parti'nin CNN Türk 'Özel Haberler Şefi' Fulya Öztürk'e milletvekili adaylığı teklifi ilettiği iddiası gündem olmuştu.

Turktime.com yazarı Talat Atilla da Öztürk'ü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizzat öneren ismin MHP lideri Devlet Bahçeli olduğunu öne sürmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri