Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'den CHP'ye yüklendi: Kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım

Partisinin Mersin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "CHP Belediyesi Mersin'de ne yaptı? Bunların kirli ittifakları dışından gündemleri yok. Kendi aralarında DEM'lenmekten başka işe vakitleri kalmıyor. Gelin 31 Mart'ta bunların devrini kapatalım." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu.

CHP BELEDİYESİ MERSİN'DE NE YAPTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP Belediyesi Mersin'de ne yaptı? Bunların kirli ittifakları dışından gündemleri yok. Biz Mersin'e sadece eser ve hizmet getirdik, muhalefet ne getirdi? Bunların getireceği hiçbir şey yok. Mersin'i bunlar geriletti. Bunların hayalleri sadece kendi siyasi çıkarları. Kendi aralarında DEM'lenmekten başka işe vakitleri kalmıyor. Gelin 31 Mart'ta bunların devrini kapatalım." dedi.

MERSİN'İN POTANSİYELİNİ EN İYİ BİZ BİLİYORUZ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Mersin'i Cumhur İttifak'ı adaylarının kazanması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Mersin'in potansiyelini en iyi biz biliyoruz. Öyleyse artık daha biz bu güzel Mersinimizi bunlara teslim edemeyiz. Öyleyse Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak biz istiyoruz ki Mersin'in tamamında destan yazalım. Buna hazır mıyız? Sadece istismar siyasetiyle bu şehrin önünü tıkayanlara kendi mensuplarından bile tahammül edemeyenler görüyoruz. Bunların kirli ittifaklarla kendi yerel iktidarlarını sürdürmek dışında herhangi gündemlerine rastlayamazsınız. Bunlarda vizyon yok, program yok, proje yok, müktesebat zaten yok. Hayalleri, sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı, hevesleri sadece seçimde elde etmeyi umdukları makamlardan ibaret. 31 Mart'ta, bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." ifadelerini kullandı.

"KİFAYETSİZ MUHTERİSLERİNİN DEVRİNİ KAPATALIM"

Erdoğan, CHP'yi hedef alarak, şöyle konuştu:

"Mersin, lafa gelince mangalda kül bırakmayıp, işe gelince tuğla üstüne tuğla koymayan bu zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, bu dem müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerinin devrini kapatalım. Cumhur İttifakımızın AK Partili ve MHP'li adaylarını destekleyerek Türkiye Yüzyılı'nın belediyecilik güneşinin ışıklarını Mersin'in semalarına salalım."

"AKKUYU NÜKLEER GÜÇ SANTRALİ, 2028 YILINA KADAR HİZMETE GİRECEK"

Yılda 35 milyar kilovatsaat elektrik üretecek Akkuyu Nükleer Güç Santralinin yapımının devam ettiğini belirten Erdoğan, santralin tüm reaktörlerinin 2028 yılına kadar hizmete gireceğini müjdeledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri