Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - ANADOLUGAZETE.COM.TR

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

KİM BU ERİN CARTER – NETFLIX

Ailesiyle birlikte, İspanya’da mutlu ve sakin bir hayat süren öğretmen Erin Carter’ın; süpermarkette denk geldiği soygun sırasında, soygunculardan birinin onu tanımasıyla başlayan heyecan dolu hikayesi anlatılıyor. Gizli geçmişinin ortaya çıkışı yüzünden kızının güvenliğini korumak zorundadır, bu yüzden de Erin’in hayatında her şey yavaş yavaş değişecektir. Aksiyon dolu yedi bölümlük Birleşik Krallık yapımı dizinin başrolünde, Snabba Cash dizisiyle tanınan Evin Ahmad var!

SENİ BULDUM YA! - MUBI

Pandeminin karanlık ve boğucu günlerine dair Türk sinemasından ilginç bir film. Usta yönetmen Reha Erdem’in karantina günlerinde yazıp, dokuz şahane oyuncuyla Zoom üzerinden çektiği film, o günleri tebessümle hatırlamanıza sebep olacak. Yaratıcılığın sınır tanımadığının da bir göstergesi aynı zamanda Seni Buldum Ya!

BÜTÜN SAADETLER MÜMKÜNDÜR – TRT2

Mühendislik fakültesinde öğrenci olan Ali, yurt dışına taşınma hayaliyle hayatını sürdürmektedir. Mevlüt adında yaşlı birinin bakıcılığına başlaması ve müzisyen Gülce ile tanışması, onun hayatında sorgulamalara neden olacaktır. Yönetmen koltuğunda Selman Kılıçaslan'ın oturduğu filmin başrolünde Kemal Uçar var.

KÖTÜ ADAMIN 10 GÜNÜ - NETFLIX

İyi Adamın 10 Günü’nden sonra üçlemenin ikinci filmi platforma girdi. Nejat İşler’in başrol oynadığı film Netflix kitaplığına dahil edildi.

Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra artık kötü bir adam olmaya karar veren Sadık, bir köşkte işlenen tuhaf cinayeti çözmeye çalışır. Aksiyon dolu üçlemenin ikinci filminin ardından sırada Meraklı Adamın 10 Günü var.

JOHNNY DEPP-AMBER HEARD DAVASI - NETFLIX

Hollywood ve neredeyse tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken dava şimdi tüm detaylarıyla Netflix’te. Her an ters köşeler ve beklenmedik ifadelerle izleyeceğiniz filmde, olayların sosyal medyadaki etkileri üzerine de duruluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri