Dr. Levent Uğurlu sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Levent Uğurlu, saha çalışmaları ile partisine ve Cumhur İttifakı’na destek oluyor…

HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi adayların saha çalışmaları yoğunlaştı. Listede yer aldıkları bölgelerden ve hemşehrilerinden destek bekleyen adaylar, vatandaşlarla bire bir görüşerek hem taleplerini dinliyor hem de hedeflerini anlatıyor.

ANKARA 2. BÖLGE İLÇELERİNİ DOLAŞACAK

MHP Ankara 2. Bölge milletvekili adaylarından Dr. Levent Uğurlu da bayram ve bayram öncesi ziyaret planlamasını hazırladı. Ankara 2. Bölge’yi kapsayan Akyurt, Altındağ, Çamlıdere, Çubuk, Güdül, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Pursaklar ilçelerinde başkentlilerle görüşen Dr. Levent Uğurlu, dün de Akyurt Yeşiltepe Mahallesi’ndeki esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyen Uğurlu, akşam ise MHP Ankara 2. Bölge milletvekili adaylarından Özgür Bayraktar’ın iftar programına katıldı. Orada yaptığı konuşmada listede yer alan her adayın büyük bir azimle çalıştığını belirterek, aday olmanın gururunu anlattı.

Uzman Veteriner Hekim de olan Kırşehirli Dr. Levent Uğurlu, kendi alanında da önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri