E- Okul ne zaman kapanıyor?

Bu yıl okulların kapanış tarihi 14 Haziran Cuma günü olarak belirlendi. Öğrenciler, karne heyecanı yaşarken, e-Okul'un ne zaman kapanacağı da merak konusu oldu. E-Okul'da son not girme tarihi ne zaman? sorusu gündemde yerini aldı. Öğrenciler, notlarını ve devamsızlık durumlarını kontrol etmek için e-Okul'u sürekli takip ediyorlar. Ancak, e-Okul not girişi ne zaman tamamlanacak? E-Okul'a not girişi sona erdi mi? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığının e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nin kapatılacağı tarih, karnelerin alınmasına az bir süre kala merak ediliyor. Okulların bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak olmasıyla birlikte, e-Okul sisteminin not girişlerinin tamamlanması süreci de önem kazanıyor. Genellikle not girişlerinin tamamlanmasıyla e-Okul'un kapanacağı düşünülse de, sistem bakım ve onarım dönemleri dışında sürekli olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Öğrenciler ve veliler, karne alana kadar notlar, devamsızlık bilgileri ve diğer eğitim verilerine e-Okul üzerinden erişim sağlayabilecekler. Peki, e-Okul'a not girişi ne zaman sona erecek? İşte bu sorunun cevabı...

E-Okul'da öğretmenlerin not ve devamsızlık girişlerine kapatma tarihleri, karne gününden birkaç gün önce tamamlanacak şekilde planlanmıştır. Bu yılın karne günü ise 14 Haziran olarak belirlenmiştir. Dolayısıyla, öğretmenlerin not girişleri ve devamsızlık kayıtlarının 12 Haziran'da sona ermesi beklenmektedir.

E-OKUL'A GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-Okul VBS sistemine https://eokul.meb.gov.tr/ adresinden giriş yapılıyor. Açılan ekranda "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığına tıklayarak e-Devlet'e giriş yapılmalı. T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile e-Okul sistemine giriş yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri