Ecem Karavus kimdir? Ecem Karavus neden gündem oldu? Ecem Karavus olayı ne? Genç oyuncunun başına ne geldi?

Ecem Karavus, sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Bir anda herkesin merak ettiği Ecem Karavus kimdir, ne iş yapar neden gündem oldu? Bütün bu sorular merak ediliyor. Merak edilen Ecem Karavus sorularının cevabı…

Sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yapan genç oyuncu Ecem Karavus, son 50 günde ailesi içinde psikolojik ve ekonomik şiddet yaşadığını paylaştı. Makyaj yaparken çektiği bir videoda duygusal bir açıklama yapan Karavus, şu sözleri dile getirdi: "Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz, Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı..."

Sadece kendisine değil, şiddet gören ve suskun kalmak zorunda kalan herkese seslenen Ecem Karavus, şunları ekledi: “Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!”

Ecem Karavus, televizyon dizileri "Muhteşem Yüzyıl," "Pis Yedili," ve "Dinle Sevgili" gibi projelerde rol almış bir genç oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde İstanbul, Sarıyer'de doğmuştur. 1.70 cm boyunda ve 51 kg ağırlığındadır.

ECEM KARAVUS KİMDİR?

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 yılında İstanbul, Sarıyer'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümünü okuyarak tamamlayan Ünlü oyuncu Ecem Karavus ilk oyunculuk deneyimini Dinle Sevgili isimli dizi ile yaşadı. Ünlü oyuncu, 1.70 cm boyunda ve 51 kg ağırlığında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri