Ekrem İmamoğlu: Milletçe kenetlenerek terörün amacına ulaşmasına engel olacağız!

İBB Ekrem Başkanı İmamoğlu, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın son gününde TUSAŞ standını ziyaret etti. TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını kınayan İmamoğlu, "Milletçe kenetlenerek terörün amacına ulaşmasına engel olacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, SAHA EXPO Fuarı’nda terör saldırısında şehit düşenler için başsağlığı diledi. İmamoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında yaşamını yitirenler anısına bir karanfil bıraktı.

İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin korunması hepimizin en büyük vatan borcudur" dedi.

İmamoğlu, konuşmasında, terör saldırısının ardından, "Milletçe kenetlenerek terörün amacına ulaşmasına kesinlikle ve kesinlikle hep birlikte engel olacağız" dedi.

İmamoğlu, "TUSAŞ çalışanlarının saldırıdan sonra dile getirdiği 'Hainlere inat daha fazla çalışacağız' ifadesi, milli birlik ve beraberlik duygusunun bir yansımasıdır" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu, "Bugün ne yazık ki hepimizi derinden üzen hain terör saldırısında çok kıymetli evlatlarımızı kaybettiğimiz TUSAŞ saldırısından sonra savunma sanayi ile ilgili önemli bir fuar olan İstanbul'daki bu fuarda TUSAŞ standını ziyaret etmekteyim. Bu hain terör saldırısında kaybettiğimiz yurttaşlarımıza, o kıymetli evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının, milletimizin hepimizin başı sağ olsun"

Başkan İmamoğlu, "Bu anlamda birlik ve beraberliğimizin korunması, en büyük vatan borcumuzdur. Hain terör saldırısının üstesinden gelmek için en büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin savunma sanayinin önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin hiçbir insanının terörle rahatsız edilemeyeceği bir süreci hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. Atatürk'ün "İstikbal göklerdedir" sözüne atıfta bulunarak, "Tam bağımsız olabilmek için gereken tüm mücadeleleri birlikte vermeliyiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri