Fatih'te katledilen iki kadın defnedildi, katil Semih Çelik'in cenaze namazı kılınmadı

Türkiye dün, İstanbul'da iki genç kadının vahşice öldürülmesiyle sarsıldı. Semih Çelik (19), Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etmeden önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i (19) ve surlarda İkbal Uzuner'i (19) katletti. Katledilen Halil ve Uzuner için bugün ayrı camilerde cenaze törenleri düzenlendi. Katilin ise cenaze namazı kılınmadı.

İkbal Uzuner için Fatih Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yakınları ve arkadaşları katıldı. Namaz öncesinde cami avlusunda bazı aile fertleri fenalık geçirdi. Uzuner, Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'nda defnedildi.

AYŞENUR HALİL İÇİN GAZİOSMANPAŞA'DA CENAZE TÖRENİ

Boğazı kesilerek öldürülen Ayşenur Halil için Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camii'nde cenaze namazı kılındı. İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve Halil'in yakınlarının katıldığı törende, geniş güvenlik önlemleri alındı. Halil, Karlıtepe Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedildi.

SEMİH ÇELİK'İN CENAZE NAMAZI KILINMADI

Öldürdüğü iki kadından sonra intihar eden Semih Çelik'in cenaze namazı ise güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Polis ekipleri, hem cenaze törenlerinde hem de çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri