Gazeteci Nihat Kaşıkçı Mahmud Abbas'la ilgili yazısı dikkat çekti!

anadolugazete.com.tr Yazarı Nihat Kaşıkçı, “Devlet ve liderlik farkı” yazısında Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile ilgili bölüme dikkat çekti. Kaşıkçı, Gazze’de yaşanan soykırım için en samimi desteğin Türkiye’den verildiğini aktardı.

Gazeteci Yazar KaşıkçıDevlet ve liderlik” yazısında "Mahmud Abbas'la" ilgili önemli cümlelere yer verdi.

EN ÇOK DESTEK TÜRKİYE’DEN

Köşesine taşıdığı yazıda "Adını doğru koyalım: Gazze’de yaşanan soykırıma karşı, en samimi ve gayretli mücadele veren ülke Türkiye. İsrail terör örgütünü durdurmak için canhıraş çaba gösteren lider ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan" açıklamasında bulundu.

MAHMUT ABBAS TBMM’DE KONUŞTU

Gazeteci Yazar Nihat Kaşıkçı “Türkiye, doğru bir hamle yaparak, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ı davet etti, TBMM’de konuşturdu. Abbas, bu fırsatla, tüm dünyaya bazı mesajlar ulaştırdı. Dünya medyası da bu olaya epeyce ilgi gösterdi” dedi.

GAZZE FİLİSTİN TOPRAĞI DEĞİL Mİ?

Kaşıkçı Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a ‘Ya Gazze ve Kudüs’e gitme’ söylemi? üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Kaşıkçı “Şaka mı yapıyorsun Sayın Abbas? Gazze bir Filistin toprağı değil mi? Sen aynı zamanda Gazzelilerin de Devlet Başkanı değil misin? Gazze, Japonya’ya atılan atom bombalarının yüzlerce kat fazlası bombalarla yerle bir edilirken, oraya gitmek hiç mi aklına gelmedi?
Kudüs nereye düşer? Filistin’in Başkenti de oralarda bir mahallede değil miydi? Demek şehitlik pahasına da olsa Kudüs’e gideceksin…”eleştirisinde bulundu.

Yazının tamamı için tıklayınız…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri