İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Altun, bu mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin, milletimizin zorluklar içinde destanlaşan varoluş mücadelesini ve tarihe geçen bağımsızlık aşkını simgelediğini vurguladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden "30 Ağustos Zaferi, zorluklar içinde destanlaşan bir varoluş mücadelesinin ve milletimizin tarihe geçen bağımsızlık aşkının adıdır" ifadelerini kullandı. Bu şanlı zaferin, birlik ve beraberliğimizin güçlü bir nişanesi olduğunu belirten Altun, zaferin yüreklerimizde sonsuza dek yaşayacak bir destan olduğunu dile getirdi.

"ECDADIMIZIN EMANETİ, BİZİM SORUMLULUĞUMUZ"

Fahrettin Altun, bu tarihi zaferin ışığında, ecdadımızın bize emanet ettiği vatanı daha ileriye taşımak ve tarihi hedeflerle buluşturmanın bir vefa borcu olduğunu belirtti. Altun, "Bu bilinçle gelecek nesillere daha müreffeh, daha güçlü bir Türkiye bırakmak ve Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNET

Mesajının sonunda Fahrettin Altun, Büyük Zafer’in 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve saygıyla andığını ifade etti. Altun’un bu anlamlı mesajı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu ve anlamını bir kez daha hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri