İsrail karadan Gazze'ye girdi!

7 Ekim'den beri Gazze'yi havadan bombalayarak binlerce sivili katleden İsrail, dün gece Hamas mevzilerine saldırmak için Gazze Şeridi'ne büyük bir saldırı düzenledi.

İsrail Ordu Radyosu'nun haberine göre, İsrail Kara Kuvvetleri, Gazze'ye karadan girdi.

Günlerdir Gazze'yi havadan bombalayarak binlerce çocuk, kadın ve sivil vatandaşı katleden İsrail'den endişeli haberler gelmeye devam ediyor.

İsrail'in olası kara harekatının tarihi endişeyle beklenirken İsrail Ordu Radyosu korkutan haberi duyurdu. Filistin’de sivilleri hedef alan İsrail, bu sefer de karadan saldırarak katliamlarını sürdürecek.

Hamas'ın saldırılarına karşılık misliyle karşılık vereceklerini her fırsatta belirten İsrailli yetkililer, dün gece Gazze’de 'Kara operasyonu' yapıldığını duyurdu.

"GECE HAMAS MEVZİLERİ HEDEF ALDIN"

İsrail Ordu Radyosu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kara kuvvetleri gece boyunca görece büyük bir Gazze saldırısı gerçekleştirdi. Saldırı, Hamas mevzilerini hedef aldı.”

"Görece büyük bir saldırı" denilen bu açıklamada, dün geceki saldırının önceki kara operasyonlarından çok daha büyük olduğu vurgulandı. Bu 'Büyük saldırı'da ölen ya da yaralananlara ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri