İstanbul'da Saadet Partisi adayı ve üyelerine bıçaklı saldırı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, dün Bahçelievler'de seçim çalışması sırasında bir parti mensubunun uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandığını duyurdu.

Partinin İstanbul il başkanlığından yapılan açıklamada, Bahçelievler Belediye Başkan adayı Yaşar Avcı ve bazı teşkilat mensuplarının dün seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, ziyaret sırasında, bazı kişilerin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve teşkilat mensuplarına yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurduğu aktarıldı.

Çıkarılmaya çalışılan arbedeye ve karışıklığa rağmen teşkilat mensuplarının sağduyusu sayesinde olay büyümeden atlatıldığını ancak bir teşkilat mensubunun bıçaklı saldırıya uğradığı belirtilen açıklamada, "Teşkilat mensubumuzun sağlık durumu gayet iyiyken saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve akşam üzeri gözaltına alınmışlardır." bilgisi verildi.

Açıklamada, şüpheliler hakkındaki soruşturmanın partinin avukatlarınca takip edildiği bilgisi verildi. Açıklamada, belediye başkan adayı Avcı ve teşkilat mensuplarına "geçmiş olsun" dileğinde bulunuldu.

Ayrıca, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ş.K'nin ifadesi alındıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri