İYİ Parti ABB Başkan Adayı Yıldırım: Ankara’nın toplu taşıma sorunu keşmekeşe dönüştü

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara'da ulaşım sorunu olduğunu belirterek, "Ankara’nın toplu taşıma sorunu son 5 yılda başlamadı fakat son 5 yıl bu sorunlara çare olamadığı gibi her şeyi daha da keşmekeşe döndürdü." dedi.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara'da ulaşım sorunu olduğunu söyledi. Yıldırım, "Ankara’nın toplu taşıma sorunu son 5 yılda başlamadı fakat son 5 yıl bu sorunlara çare olamadığı gibi her şeyi daha da keşmekeşe döndürdü." dedi.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Ankaralı genç kardeşim Eryaman YHT Gar’ında elinde valiziyle iniyor ama yolculuğun en çileli kısmı burada başlıyor. Eryaman’a ulaşmak için önce Sincan’a gitmesi lazım çünkü YHT Gar’dan Eryaman’ın içine direkt vasıta yok. Genç kardeşim yüküyle Sincan’a gidiyor ancak bu defa da Sincan’dan Eryaman’a gitmek için önce Fatih metroya binmesi gerekiyor. Metroya ulaşmak isteyen Ankaralı genç Sincan’dan Fatih’e gidiyor, ego kartına yükleme yapması lazım ama makine verdiği parayı sürekli iade ediyor, veznelerde kimseler yok. Mobilden yükleyeyim dese yarım saatten fazla bir süre ödemenin karta tanımlanmasını bekleyecek. Kardeşimiz mecburen Fatih metrodan elinde valiziyle Metromall’e kadar yürüyor. Evet, Ankara’nın toplu taşıma sorunu son 5 yılda başlamadı fakat son 5 yıl bu sorunlara çare olamadığı gibi her şeyi daha da keşmekeşe döndürdü."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri