Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Koşturmaya devam ediyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de gerçekleştirilen kritik Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Koşturmaya devam ediyoruz açıklamasında bulunurken " Bu devlet hiçbir ayrım yapmadan milletindir" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bakanlara ve bürokratlara teşekkür ederek alınan kararların Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti. Türkiye'nin bölgede art arda patlak veren krizlere rağmen refah, huzur ve güvenliği sağlamak için durmaksızın çalıştığını belirten Erdoğan, "Koşturmaya devam ediyoruz." dedi.

"MARMARA ÜNİVERSİTESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KÜLLİYESİ ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında ayrıca Marmara Üniversitesi'ne kazandırılan yeni külliyenin açılışını hatırlatarak, projenin hem üniversite hem de öğrenciler için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. "Mensubu ve mezunu olmaktan her zaman iftihar ettiğim Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdik. Bu külliyenin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Külliye, Marmara Denizi'ne hakim iki buçuk hektarlık alanda inşa edildi ve toplam maliyeti 12 milyar lirayı buldu. Erdoğan, Marmara Üniversitesi'ne böylesine büyük bir eseri kazandırmanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Bir buçuk asra yaklaşan tarihinde Türkiye'ye büyük hizmetlerde bulunmuş nice insan yetiştiren üniversitemize böyle bir eseri kazandırmak şahsım için ayrı bir bahtiyarlık kaynağıdır." diye konuştu.

"BU DEVLET HİÇBİR AYRIM YAPMADAN MİLLETİNDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yıllarca millete yaşam tarzı dayatanlar, şimdi farklı yaşam tarzlarının hayatın bütün alanlarında görünür olmasından rahatsızlık duyuyor, milletimizin bazı kesimlerini adeta “öcü” gibi göstermeye kalkıyor. Şunun bilinmesini isterim: Bu devlet, hiçbir ayrım yapmadan tüm kurumlarıyla milletindir. Devletin sahibi; hangi inanca, kökene, siyasi görüşe mensup olursa olsun, 85 milyonun tamamıdır. İnsanımızın kılık kıyafetinden dolayı devletin belli kurumlarına giremediği dönemler, artık sona ermiştir" ifadelerini kullandı.

"BM'DE ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu’na katılmak üzere New York’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 4 gün boyunca son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Erdoğan, BM Genel Kurulu çerçevesinde Türk-Amerikan toplum temsilcileri, düşünce kuruluşları, uluslararası yatırımcılar ve birçok devlet ve hükümet başkanı ile bir araya geldiklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri