Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır neden gündemde? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır neden yoğun bakımda?

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır'ın bir süredir hastanede tedavi altında olduğu biliniyordu. Peki Kadir İnanır neden hastanede? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır neden yoğun bakıma alındı? İşte detaylar...

Yeşilçam'ın efsanevi oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz mart ayında beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldı. İlk olarak entübe edilen İnanır, ardından yoğun bakıma alındı. Yoğun bakım sürecinden sonra evde tedavi altına alınan ünlü oyuncu, Acıbadem Hastanesi'nde fizik tedaviye devam ediyordu.

Fizik tedavinin olumlu etkileri görülmeye başlanmış ve İnanır’ın durumu iyileşmeye başlamıştı. Ancak son gelişmelere göre, ünlü oyuncunun sağlığıyla ilgili üzücü bir durum yaşandı. Uzun süredir hastanede tedavi gören İnanır, akciğerinde oluşan hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

SAĞLIK DURUMU TAKİP EDİLİYOR

Kadir İnanır'ın yoğun bakımdan ne zaman çıkarılacağı şu an bilinmiyor. Yapılacak tetkiklerin ardından doktorlar tarafından yeni bir tedavi planı oluşturulması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri