Köksal Hamzaoğlu kimdir? kaç yaşında? Köksal Hamzaoğlu kimdir ne iş yapıyor?

1970 yılında Sivas'ta doğan Köksal Hamzaoğlu'nun mesleği ne? Hangi üniversiteden mezun? Son dönemde adı sıkça gündeme gelen Hamzaoğlu ile ilgili detaylar haberimizde...

Köksal Hamzaoğlu, 1970 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketi olan Şarkışla'da tamamladıktan sonra, 1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak Trabzon'a gitti. Tıp eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, hekim olarak göreve Maçka Merkez Sağlık Ocağı'nda başladı.

Askerlik görevini Samsun, Bolu ve Diyarbakır'da başarıyla tamamlayan Hamzaoğlu, 2012-2017 yılları arasında Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini üstlendi. Şu an itibariyle Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde hekimlik görevini sürdürürken, aynı zamanda Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği'nin Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir.

Köksal Hamzaoğlu, Kamu Yönetimi bölümünü de başarıyla tamamlamış ve halen Sosyoloji eğitimine devam etmektedir. Evli olan Hamzaoğlu, 4 çocuk babasıdır. Çeşitli sağlık kurumlarında ve derneklerde gösterdiği liderlik ve hekimlik yetenekleriyle tanınan bir isimdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri