Konser magandaları! Sanatçılara çirkin saldırı!

Son dönemlerde ünlü sanatçılara konser sırasında pet şişe, çiçek ve cep telefonu fırlatılarak saldırı yapılıyor. Bu çirkin saldırıya en son ünlü Şarkıcı Simge Sağın maruz kaldı.

Türkiye'nin hemen hemen her ilinde konser veren şarkıcılar, son dönemlerde konser sırasında çirkin saldırılara uğruyor. Sanatçılara konser sırasında pet şişe, çiçek ve cep telefonu fırlatılarak saldırı yapılıyor. Bu çirkin saldırıya en son ünlü şarkıcı Simge Sağın da maruz kaldı.

Gaziantep'te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan Şarkıcı Simge Sağın, konser sırasında telefonlu saldırıya uğradı.

Şarkı söylediği sırada sanatçıya çiçek ve telefon fırlatan "hayranları", Simge Sağın'ı kızdırdı.

SİMGE: YAPTIĞINIZ ÇOK AYIP!

Ünlü Sanatçı, hayranlarını uyararak, "Güzel çiçekleriniz için teşekkür ederim fakat bir çiçek böyle verilmez. Kadınlara çiçek vermeyi bilmiyorsunuz. Mesleğini yapan bir insana telefon atmak ne kadar doğru? Ben burada mesleğimi yapıyorum. Yaptığınız çok ayıp. Ben şarkılarımı arkadan söyleyeceğim. Beni maalesef önden görmeyeceksiniz." dedi.

CEM ADRİAN'A SAHNEDE TELEFON ATILDI!

Ünlü Sanatçı Cem Adrian da sahnede şarkı söylerken bir izleyicinin telefonunun sahneye fırlatılmasıyla aniden duraksadı.

Olay, Cem Adrian’ın sevilen bir parçasını seslendirdiği esnada meydana geldi. Konserin ortalarına doğru bir telefon, sahneye doğru uçtu. Adrian, telefonu yakaladıktan sonra izleyiciye dönerek “Bunu neden yaptın?” diye sordu. İzleyici, gülümseyerek özür diledi ve olay kısa sürede gülüşmelere yol açtı.

Sanatçının, olaya profesyonel bir yaklaşım sergileyerek performansına devam etmesi ise dikkat çekti.

BENGÜ'YE SAHNEDE PET ŞİŞE FIRLATILDI!

Van Kültür Yolu Festivali'nde Van'da konser veren Şarkıcı Bengü, konserini; "Ne Mutlu Türküm Diyene!" diyerek sonlandırdı. Daha sonra, bazı seyirciler, sahneye çok sayıda pet şişe fırlattı.

ECE SEÇKİN: BERBAT BİR AKIM BAŞLATILMIŞ!

Şarkıcı Ece Seçkin de Bursa’da verdiği konserde sahnede telefonlu saldırıya uğradı.

Ece Seçkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı." siteminde bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri