"Kuyu-36" operasyonunda yakalanan 157 zanlı adliyede

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, çalıntı araç ve kasklı motosikletlerle 100 farklı eyleme karıştığı tespit edilen organize suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.

KUYU-36 operasyonlarında yakalanan 157 şüpheli, adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, çalıntı araç ve kasklı motosikletlerle 100 farklı eyleme karıştığı tespit edilen organize suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.

Bu şüpheliler hakkında kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, yağma, silah ticareti, uyuşturucu madde imal ve ticareti gibi çeşitli suçlardan soruşturma başlatıldığı açıklandı. Operasyonlar sırasında 40 ruhsatsız tabanca, 10 otomatik tabanca, 5 pompalı tüfek, 3 AK-47 tüfek, 2 el bombası, 2 çelik yelek, uyuşturucu madde ve önemli miktarda döviz ile Türk lirası ele geçirildi.

14 Ekim'de yakalanan şüphelilerin arasında Barış Boyun'un eşi Ece Boyun'un da bulunduğu belirtildi. 3 günlük gözaltı sürecinin ardından, şüpheliler bu sabah saat 08.10 itibarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nden Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri