Sel Ankara'yı teslim aldı: Metro seferleri durduruldu

Sel Ankara'yı bir kez daha vurdu. Akşam üzeri başlayan sağanak Sincan başta olmak üzer çok sayıda ilçede cadde ve sokakları dere haline getirdi. Metro duraklarını su basarken, EGO Genel Müdürlüğü sel nedeniyle seferlerin durdurulduğunu açıkladı.

Ankara iki gündür etkili olan sağanak yağış ve sel baskınlarıyla boğuşuyor. Başkent'in birçok ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sel baskınlarına yol açtı. Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediye ekipleri şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Selin etkili olduğu Sincan, Keçiören başta olmak üzere birçok ilçede ulaşımda aksamalar da meydana geldi

METRO SEFERLERİ DURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda sel nedeniyle kapatılan metro istasyonları duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Vatandaşlarımız, Ankara'da meydana gelen yoğun yağmur yağışı sonucunda bazı istasyonlarımızda su seviyeleri normal değerlerin üzerine çıkmıştır. Su tahliye çalışmaları halen devam etmekte olup, EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ ve Ankara İtfaiyesi ekipleri koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalar sonuçlanana kadar, OSB - Eryaman 5 istasyonları arasında hizmet verilemeyecektir. Bu güzergahta ulaşım ring otobüsleriyle sağlanacak, Metro seferlerimiz de Eryaman 5-Koru istasyonları arasında devam edecektir. Yaşadığımız olağandışı koşullar altında gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri