Özgür Özel ve CHP heyeti Anıtkabir’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki parti heyeti, CHP'nin 101'inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarete, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, milletvekilleri, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Özel başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'deki tören kapsamında Aslanlı Yol’dan yürüyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Özel, kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakarak saygı duruşunda bulundu. Ardından heyet, saygı duruşu eşliğinde Atatürk’ü andı.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'NE MESAJ

Saygı duruşunun ardından Özgür Özel ve beraberindeki partililer, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Özel, deftere yazdığı mesajda, Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni kurucu değerlerine bağlı kalarak iktidara taşımak için durmaksızın mücadele edeceklerini vurguladı. Özel'in mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyet seviyesinin ilerisine taşıma azmiyle hareket edeceklerini belirtti.

İNÖNÜ’NÜN ANIT MEZARINDA SAYGI DURUŞU

Anıtkabir’deki törenin ardından Özel ve beraberindeki heyet, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün mezarını da ziyaret etti. İnönü'nün anıt mezarına çelenk bırakan heyet, burada da saygı duruşunda bulunarak Anıtkabir’den ayrıldı.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri