Park halindeki otomobil alev alev yandı

Ataşehir'de park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı ve kısa sürede tamamen yandı. Yangın sonucunda otomobil tamamen küle dönerken, olayda kimse zarar görmedi.P

Yangın, İstanbul Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi Ahmet Tarık Sokak'ta saat 02.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, apartmanın açık otoparkında park halinde bulunan 34 FVN 725 plakalı otomobilde bir anda yangın çıktı. Alevler kısa sürede aracı sararak büyük bir yangın halini aldı. Yangını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen otomobili söndürmek için müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen veya yaralanan kimse olmadı. Polis ekipleri, yangının sebebini araştırmak üzere inceleme başlattı.

Mahalle sakinlerinden Aydın Günhal, "25 dakika önce bir ses duydum. Uyuyamadım, pencereden baktığımda alevlerin yükseldiğini gördüm. İtfaiye geldi ve yangını söndürdüler" şeklinde bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri