Samsun-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat!

Samsun-Ankara yolunda süren yapım çalışmaları ve Türkiye genelindeki çeşitli yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları, trafik kurallarına ve işaretlerine özen göstermeleri önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları arasında, İstanbul istikametindeki tünel portalı uzatma ve viyadük genleşme derzi yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendiriliyor ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyorlar.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yürütülen kedi yolu söküm çalışmaları nedeniyle cuma ve pazar günleri hariç olmak üzere, 22.00-06.00 saatleri arasında Ankara istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılıyor.

Gaziantep çevre yolunun Burç mevkiinde devam eden altgeçit köprüsü çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Samsun-Ankara yolunun 82-86. kilometreleri arasında süren çalışmalar sebebiyle trafik, servis yoluna yönlendirilerek akış sağlanıyor.

Darende-Malatya yolunun 40-43. kilometreleri arasında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ederken, Artvin-Erzurum yolunun 0-55. kilometrelerinde tünel ve drenaj sistemleri bakım çalışmaları yapılıyor. Bu bölgedeki ulaşım, saat 17.30'a kadar tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Alanya-Gazipaşa yolunun 36-39. kilometreleri arasında ve Erzincan-Demirözü yolunun 3-18. kilometreleri arasında süren yapım çalışmaları nedeniyle, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece-Pamukova-Sakarya yolunun 11-13. kilometrelerinde devam eden asfalt çalışmaları nedeniyle Doğançay mevkii ile Sapanca istikameti trafiğe kapatıldığından, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. Abana-Bozkurt-Devrekani yolunun 2-21. kilometrelerinde devam eden asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle bu güzergahı kullanan sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması önem arz ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri