Dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Banu Parlak serbest bırakıldı

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olarak bilinen ve güzellik salonu işleten Banu Parlak, İstanbul’da gözaltına alınmıştı. Parlak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yıllar önce ‘Narin Yarim’ şarkısı ile ve sosyal platformlarda çektiği video ve fotoğraflarla ünlenen ve son dönemde birçok farklı şekilde gündemde yer bulan 36 yaşındaki Banu Parlak, güzellik salonları ile Dilan Polat’ın rakiplerinden de biriydi.

Parlak’ın geçtiğimiz ay İstanbul Başakşehir’de bulunan güzellik salonu kurşunlanmış ve salonda maddi hasar meydana gelmişti. Son dönemde gündemde olan bir diğer sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Dilan Polat’la alakalı da geçtiğimiz haftalarda Polat tarafından tehdit edildiği ve başına bir şey gelirse Polat çiftinin olaydan sorumlu olacağını duyurmuştu.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Banu Parlak, Trabzon’a gitmek üzere İstanbul Havaalanında bulunduğu anda ‘Kooperatif dolandırıcılığı‘ suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. İfadesinin ardından serbest bırakılan Parlak, gözaltına alındığı iddialarına karşı çıkarken "Vermemiz gereken bir ifade vardı, yoğunluktan dolayı unuttuğumuz o ifadeyi verdik ve evimize dönüyoruz" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri