Threads hesabı nasıl silinir? Yetkili kişiden açıklama!

Threads hesabını silme konusunda problem yaşayan kullanıcılar isyan ediyor. Threads hesabını silmek istenildiğinde İnstagram hesabınızın da silinmesi söz konusu olduğundan kullanıcılar tepki gösterdi. İnstagram Başkanı Adam Mosseri 'den açıklama geldi...

Threads kısa sürede 30 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşarak bomba gibi bir giriş yaptı. Ancak kullanıcılar hesaplarını silmek istediklerinde bir sorun ile karşılaşıyor. Threads hesabını silmek isteyen kullanıcılara bir uyarı geliyor ve İnstagram hesaplarının da silineceği bildiriliyor. Bu durum büyük tepki çekti ve sonunda yetkili isimden açıklama geldi.

Meta'nın Threads için oluşturduğu "Threads İlave Gizlilik İlkesi" sayfası, tüm kullanıcıları ilgilendiren bir madde içeriyor. Bu maddeye göre Threads hesabını tamamen silmenin hiçbir bağımsız yolu olmadığı söyleniyor. Fakat Instagram Başkanı Adam Mosseri, başka alternatifler de olduğunu açıkladı.

''BAŞKA ALTERNATİFLER DE VAR''

Meta'nın Threads için oluşturduğu "Threads İlave Gizlilik İlkesi" sayfası, tüm kullanıcıları ilgilendiren bir madde içeriyor. Bu maddeye göre Threads hesabını tamamen silmenin hiçbir bağımsız yolu olmadığı söyleniyor.

Hesabı istediğiniz zaman dondurabiliyorsunuz ancak iş, hesabı tamamen silmeye geldiği zaman, bunun ancak Instagram hesabının silinmesiyle mümkün olacağı öne sürülüyor fakat Instagram Başkanı Adam Mosseri, başka alternatifler de olduğunu açıkladı.

"GEÇİCİ BİR DURUM"

Threads hesabı, Instagram profili ile beraber çalışan bir sistem. İşte bundan kaynaklı olarak Threads hesabı bağımsız bir şekilde silinemiyor. Ancak Adam Mosseri'nin bugünkü Thread paylaşımına göre, bu durum geçici.

Threads İlave Gizlilik İlkesi sayfasında tam olarak şu ifadeler kullanılıyor:

Threads profiliniz Instagram hesabınızın bir parçasıdır ve istediğiniz zaman Instagram hesabınızı silerek Threads profilinizi silebilirsiniz. Instagram hesabınızı silme ve haklarınızı kullanma hakkında daha fazla bilgiyi Meta Gizlilik İlkesi'nde bulabilirsiniz.

İnstagram Başkanı Adam Mosseri'den açıklama:

''BUNLARIN HEPSİNİ INSTAGRAM HESABINIZI SİLMEDEN YAPABİLİRSİNİZ''

"Hesabınızı silmeyle ilgili bazı sorular alıyorum. Açıklığa kavuşturmak gerekirse; Threads profilinizi ve içeriğinizi gizleyen Threads hesabınızı devre dışı bırakabilir, profilinizi gizli olarak ayarlayabilir ve gönderilerinizi tek tek silebilirsiniz.''

''Bunların hepsini Instagram hesabınızı silmeden yapabilirsiniz. Threads, Instagram tarafından desteklendiği için şu anda yalnızca bir hesap ancak hesabınızı ayrı olarak silmenin yolunu arıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri