TŞOF Başkanı Apaydın: Bayram zehir olmasın

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydınbayram tatilinin zehir olmaması için sürücülerin trafik kurallarına dikkat etmesiniistedi.

Kurban Bayramı ve Babalar Günü vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayan
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydınbayram tatiline çıkanlara uyarılarda bulundu. Apaydın, yorgun araç kullanılmamasını ve trafik kurallarına uygulmasını önerdi.
TŞOF Başkanı Fevzi apaydın Mesajında şunları dile getirdi

“Sevgi, huzur ve bereket dolu bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde manevi değerlerin ön planda olduğu bir birlikteliğe adım atıyoruz. Kurban Bayramı kalplerimizi bir araya getirip paylaşma ve dayanışma duygularımızı yoğunlaştırdığımız özel bir zamandır. Bu vesileyle birbirimize daha çok sarılmak, hoşgörü dolu bir ortamda bulunmak için güzel bir fırsat sunar. Kurban Bayramı vesilesiyle dargınlıkları ve küslüğü bir kenara bırakıp affetmeyi, barışmayı ve tüm güzel duyguların kalplerimize hakim olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şoför camiası adına tüm Müslümanların Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu müstesna günlerde seyahat ederken olası yoğunluğun göz önünde bulundurulmasını, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli ve duyarlı olunmasını özellikle istirham ediyorum. Ailelerimize, dostlarımıza, komşularımıza ve büyüklerimize bayram sevinci içinde nice güzel günler temenni ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri