Yeni kabine ne zaman açıklanacak? Yeni kabinede hangi bakanlar yer alacak?

Seçimlerin sonuçlanması ile birlikte yeni kabine hakkında meraklar da arttı. Peki, yeni kabine ne zaman açıklanacak? Yeni kabinede yer alacak bakanlar kim olacak?

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gelişmeler yakından takip edilirken, Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı yeni Kabine büyük bir merak konusu haline geldi. Farklı bakanlıklar için birçok isim kulislerde geçse de son karar Cumhurbaşkanı'na aittir. Erdoğan, cumartesi günü Külliye'deki törene katılacak ve daha sonra Türk dünyasından devlet başkanlarıyla Çankaya Köşkü'nde bir akşam yemeği yiyecek. Saat 22.00'de ise yeni dönemin Kabinesi Çankaya Köşkü'nde açıklanacak.

CNN Türk'te kulis bilgilerini paylaşan Gazeteci Abdülkadir Selvi, dün eski Kabine'nin son kez toplandığı hakkında konuştu ve Cumhurbaşkanı'nın "Komisyonlardaki risklerden dolayı milletvekillerinin istifası olmayacak. Yeni arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz" dediğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar gibi bazı isimlerin vekilliklerinden istifa etmeden bakanlık görevlerine devam edecekleri iddia edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri