Haftanın magazin olayları (8 Mayıs / 14 Mayıs 2023)

Şilan Eylül Kandemir

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.

Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.

Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

OĞUZHAN UĞUR

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ile etkileyen asrın felaketi deprem herkesi derinden etkilemiş ve kahretmişti. Tüm Türkiye yardım için birlik olmuştu. Tüm insanları kahreden bu felaketi:

Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız…

ilk gündem beri depremzedelere yardım eden Oğuzhan Uğur’un Babala TV’deki yayınlanan Açık mikrofon programında deprem özel bölümünde depremzedelerle bir araya geldi. Bu bölüm için yayınladığı fragman izleyenleri gözyaşına boğdu.

ŞEYMA SUBAŞI

Geçtiğimiz günlerde evlenen Şeyma Subaşı, İnstagram hesabından soy adını değiştirmişti 5 Mayıs’ta düğünleri olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi (Meedo) gündemi bomba gibi sarstı.

2 tane gelinlik değiştiren Şeyma Subaşı’nın giydiği gelinlikler eleştirildi.

Şeyma Subaşı’nın düğününde kızı Melisa’nın umursamaz tavırları ile çileden çıktığı ve gündeme Melisa annesini rezil ettiği iddia ediliyor

EZGİ MOLA

Oyuncu Ezgi Mola, 4 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlendi.

Ezgi Mola’nın nikah törenine 14 kişinin katıldığı ve şahidinin oyuncu Enis Arıkan olduğu öğrenildi. Mustafa Aksakallı’nın ise nikah şahidinin Sinan Engin ve Oğulcan Enginin olduğu belirtildi.

SERDAR ORTAÇ

Geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleştirilen Gençlik Buluşması etkinliğinde sahne almıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin de katıldığı etkinlikte Bakan Nebati, Serdar Ortaç’tan “Karabiberim” şarkısını seslendirmesini istemişti. Serdar Ortaç ise “Bakan Nebati baba için okuyorum” demişti.

Fatih Portakal, Serdar Ortaç’ın Gençlik Buluşması etkinliğinde sahne almasını sert bir dille eleştirerek, “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri!” ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Serdar Ortaç’tan cevap gecikmedi. Ortaç, Fatih Portakal’a “Linç kültürüne Fatih Portakal'ın da uyum sağlaması üzücü. Beğenmediğimiz, dinlemediğimiz herkese ve her şeye bunu yapamayız, böyle bir hakkımız yok. İnsan olarak da vatandaş olarak da böyle bir hakkımız yok. Çok ayıp" şeklinde cevap verdi.

HADİSE

Hadise, Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de konser verdi. Hit şarkılarını seslendiren Hadise resmen Bakü’yü salladı.

Konser sırasında seyirciler arasındaki mutlu bir çifti gösteren Hadise, “Maşallah! Mutlu giden evliliklere bir alkış alalım. Ben beceremedim o işi. Ama sonsuz aşka yine de inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hadise ‘Seni kaybedenler üzülsün’ diye bağıran kişiye cevap olarak, “Gördüğünüz gibi, ben bir şey demedim” dedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerlerin evliliği 5 ay sürmüştü. Hadise ve Mehmet Dinçerler hem sevgiliyken hem evliyken hem de boşandıktan sonra gündemi sarsmaya devam ediyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.