Haftanın magazin olayları (19 Haziran / 25 Haziran 2023)

Şilan Eylül Kandemir

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.
Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.
Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

ATAKAN ÇELİK

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Atakan Çelik, 2017 yılında Zeynep Mızrak ile evlenmişti. Çiftin ilk bebekleri dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik ilk bebeğini kucağına alarak, "Sen yine gel Nefes'im ol. Yarınlara hevesim ol" diye konuştu. Çift kız bebeklerine "Nefes" adını verdi. Atakan Çelik; Organize İşler Sazan Sarmalı, Çok Güzel Hareketler 2, Ramo, Sesli Güldüm, Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?, Aşk Taktikleri, Aşk Taktikleri 2 projelerinde yer almıştı.

DENİZ SEKİ

Deniz Seki, katıldığı programda 'Aşk Denizi' albümünde yer alan Doyamadım adlı şarkısının hikayesini paylaştı. Deniz Seki, babasıyla ilgili itirafı paylaşarak, “Annemle babam 26 yıl sonra boşandılar. Ben de babama küstüm. Anne babaya küsülmezmiş, asla. Konuşmuyorduk, babam ayrı eve taşındı. Babamın ölüm haberinde adres arayarak buldum. Öptüm, kokladım, vedalaştım. Benim için çok acıklı bir hikayedir. Doyamadım şarkısını ondan sonra yazdım. O dönem bir erkek arkadaşım vardı, herkes ona yazdığımı zannetti, hayır babama yazılmış şarkıydı” diye konuştu.

Seki, sözlerine şöyle devam etti:

"Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Nefes alsın, yaşasın, acı çekmesin, bir yeri ağrımasın; öyle olduk. Bazen konuşabiliyor, 'Ne olur bana kızım de anne' diyorum. Beni 'benim kızım gelmiş' diye karşılardı. Eve gidince hep o günleri hayal ediyorum. Zor bir dönem benim için. Altı yıldır yatalak annem"

ALİ ATAY

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı Ölümlü Dünya 2 filminin okuma provaları başladı. Atay, ilk filmle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ekibin okuma provasından karelerini yayınladı.
İlk filmiyle büyük beğeni toplayan ve ikinci filmi uzun süredir beklenen Ölümlü Dünya 2'de; Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, İrem Sak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan gibi başarılı isimler yer alacak.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU

Birçok proje ile adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu’ndan üzen haber geldi. Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, geçtiğimiz hafta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bir damarının tıkalı olduğu tespit edilen ve ameliyat olan Budayıcıoğlu, taburcu olduktan sonra sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Budayıcıoğlu, "Sevgili Arkadaşlarım, geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjiyoda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum. Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu. Hayat bana bir şans daha verdi. Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar. Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim. Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler… Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim” diye konuştu.

Budayıcıoğlu, gelen geçmiş olsun mesajlarına ise, “"Paylaşımımın altına binlerce geçmiş olsun mesajı yazdınız. Güzel sözleriniz, iyi dilekleriniz, yürekten desteğiniz beni çok güçlü ve değerli hissettirdi. Zamanında müdahale edildiği için şimdi iyiyim. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum" cevabını verdi.

CİHAN ŞİMŞEK

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek dünyaevine girdi. Cihan Şimşek, 10 yıldır birlikte olduğu Sinem Şimşek ile evlendi. Çiftin düğününe resmen ünlüler akın etti. Düğüne katılan isimlerin arasında Alina Boz, Yiğit Koçak, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı, Aslı Mavitan, Miray Daner, Eslem Akar, Halit Özgür Sarı, Helin Kandemir, Burak Can ve birçok ünlü isim yer aldı.

EDA ECE

Eda Ece, 2019 yılından itibaren ilişki yaşadığı sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlendi. Dünyaevine giren çiftin düğününe ünlü isimler akın etti. Düğününde iki farklı gelinlik giyen Eda Ece göz kamaştırdı.
Düğünde sahneye çıkan Eda Ece’nin rol arkadaşı Şevval Sam insanları güzel şarkılarla coşturdu. Düğüne katılan bazı ünlü isimler arasında Şevval Sam, Hande Erçel, Hakan Sabancı, Gamze Erçel, Caner Erdeniz, Nesrn Cavadzade, Melis Sezen, Nilperi Şahinkaya, İbrahim Selim, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Cemal Can Canseven, Danla Bilic, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve birçok ünlü isim yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.