Haftanın magazin olayları (26 Nisan / 2 Mayıs 2023)

Şilan Eylül Kandemir

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.

Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.

Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

ŞEYMA SUBAŞI

Instagram fenomeni Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla hayrete düşürüyor.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra hemen yeni sevgilisi Meedo ile gündemi sarsamaya başlayan Subaşı, geçen aylarda Miami’de yaptığı bekarlığa veda partisini izlemek isteyenlere “ücretli abonelik” koşulu getirmişti. Takipçilerinden sert bir tepki ile karşılaşan Subaşı’na “takipçilerini gelire dönüştürdü” yorumları gelmişti. 5 Mayıs’ta Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlenecek olan Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’la aralarına kara kedi girmişti. Ablasının, Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte samimi olması abla-kardeşin aralarını bir hayli açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da Subaşı’nın yaptığı “Ruhunun özel olmadığını düşünmediğim insanlar düğünde olmayacak, ablam dahil” sözleri gündeme bomba gibi oturmuştu. Ardından çok fazla eleştiriye maruz kalan Subaşı, konu hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı. Açıklamasında ise büyük mutluluk ve heyecanla tabii ki davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki üzüldüm ama fazla değil! Çünkü her insanın bir kapasitesi var. Eğer karşındaki insandan sen kapasitesinin üzerinde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. O yüzden ben bu konuyla ilgili hayal kırıklığına uğramadım” ifadeleri yer almıştı. Son olarak ablası Kübra Açıl’ın doğum yaptığı dönemde Subaşı’nın, ablasının yanında olmaması onun yerine partilerde gezmesini ve yeni doğan yeğenini görmeye gelmediği için düğüne katılamayacağı iddiası gündemdeki yerini koruyor…

KADİR DOĞULU – NESLİHAN ATAGÜL

Gündemi meşgul eden bir magazin haberi daha…

7 yıllık evlilik bitecek mi? İhanet görüntüleri ortalığı karıştırdı.

Kadir Doğulu’nun Alaçatı’da iki kadınla samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Kadir Doğulu, Alaçatı’da bir kadınla dudak dudağa yakalandı. Neslihan Atagül’ün bu olay görüntülerden sonra Doğulu’dan boşanması bekleniyor. Öte yandan çiftin takipçileri olay hakkında, “aldatmam dedi aldattı, hani çok seviyordu erkolar şaşırtmıyor…”, “Neslihan da bununla kendi kariyerini de bitirdi, çok aşığım ölüyorum bitiyorum diyen erkeklerin max özeti, aşka olan inancım bitmiştir” gibi yorumlar yapıldı.

TUĞBA ÖZAY

Manken Tuğba Özay, estetik yaptıranları hedef aldı…

Tuğba Özay, “44 yaşındayım ve bugüne kadar hiç estetik yaptırmadım. Dolayısıyla bana 44’lük değil, dört dörtlük diyebilirsiniz. Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarının iyi olmadığını düşünüyorum” yorumu sosyal medyada gündem oldu. Özay’ın bu yorumuna takipçiler ise “Kesinlikle katılıyorum millet kafayı yedi herkes birbirine benziyor, her yaşın yüzdeki kırışıklıkları değerli. İnsanın kendisiyle barışık olması ile alakalı, bence de çok haklısın doğal insan kalmadı. 15 yaş bile estetik peşinde” ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN

Ünlü şarkıcı Demet Akalın tarafını seçti…

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın sıkı takipçisi olan Demet Akalın, dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’i övecekti ki Mertleri karıştırması ile gündemi sarsmıştı. Demet Akal’ın, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan, “sabahın körü saat farkı var ve ben açmış bu çocuğun muhteşem oyunculuğunu izliyorum vallahi helal @mertyazicicoğlu” ifadelerini kullanmıştı. Mert Ramazan Demir yerine Mert Yazıcıoğlu’nu etiketleyen Demet Akalın, bu sefer karıştırmadım diyerek Mert Ramazan Demir’e övgüler yağdırırken, Mert Yazıcıoğlu’na sitem etti. Akalın’ın konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bu sefer karıştırmadım. Benim için başarılı olan Mert Ramazan Demir, o uzun yıllar kalır. Diğerini (Mert Yazıcıoğlu) sanmıyorum” diye konuştu.

HANDE ERÇEL

Hande Erçel yaptığı paylaşımlarla ‘Serenay’ mı olmaya çalışıyor dedirtirdi…

Hande Erçel’in verdiği pozlar ve giydiği kıyafetler gündem oldu. Giydiği kıyafetler ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar, Serenay Sarıkaya’nın giydiği kıyafetler ve verdiği pozlarla aynı olunca dikkat çekti. Takipçileri, “Serenay Sarıkaya’yı mı taklit ediyor, olmaz Serenay markadır, bu kız her hareketi ile Serenay Sarıkaya’yı taklit ediyor. Onun gibi gündeme gelmeye çalışıyor” yorumlarını yaptı.

ERÇEL’İN AYAKLARI DA OLAY OLDU

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde takipçileri ile paylaştığı fotoğrafı gündemi salladı. Yaptığı paylaşımda ayakları görünen oyuncuya takipçileri, “Bence o ayak değil, ayakkabının modeli öyledir, son resimde ayaklarına dikkat eden kimse yok mu, ayaklarınız hakkında bir açıklama bekliyoruz” yorumları yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.