Hususi Sucukları'nın Mangal Onbaşı’sı Hulisi Efendi

Erol Tosun

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız, hepimizin bildiği ve yaşadığı üzere ülkemizde fakirlik diz boyu, işsizlik ülke sınırlarını aşmış durumda,

**Herkes farkında, Toplumun geniş kesimi iliklerine kadar muhtaçlık yaşıyor;

*Ancak ülkede iktidar olanlar ve iktidardan nemalanıp kıyıdan köşeden kemik yalayanlar kesinlikle farkında değiller;

**Çünkü; Allah'tan hiç korkmadan, kuldan zerre kadar utanmadan göstere göstere, insanların gözüne batıra batıra ciğer mangalına, şarap soslu ıstakozlu menüye, milyonluk kol saatine, gösterişli konvoylara, boş tepede kornişona sarılı dana RUZBİF’li menüye, Diyanet'te özel kuzu pirzolalı gezilere, lüks arabaya şiir yazmaya, 3-5 yerden huşu ile haramından huzur hakkı almaya devam ediyorlarken;

**Şaşa ya birde Gayserili Hulisi'nin tecrübeli mangal onbaşısı olarak, vatandaşın tavuk taşlığı dahi alamadığı, iş yerine tek kaynamış patatesi öğle azığı olarak götürdüğü, tütsüyle nefsini körelttiği ülkede ön adı serum taşıyıcısı olan baka(n)mayana Kilosu 1200 (bin iki yüz) TL olan mangalda sucuk tütsülettiği hem de alkışlısından kameralara poz verdiği ortaya çıktı!!!

*Öğrenciler okula aç gidiyor, beslenme çantasına içi boş halk ekmek koyuyorlar, yol parası olmadığı için yaya yürüyorlar, et kokusu dahi görmeyen milyonlar var, pazar artığı toplayan yüzbinler var, 10 TL'lik simidi ortak alanlar var, halk otobüsünden yetersiz bakiye ile anons edilip indirilenler var, çocuğuna pantolon alamadığı, ev kirasını veremediği için intihar edenler var. İş bulamadığı için ailesini katledenler var, var oğlu var. Ülkede yaşanan fakirliği bırakın sayfaları ciltlere sığdıramayız.

* Siz bir eli yağda, bir eli balda olanların tabi ki bundan haberiniz olmaz, çünkü her yeri saray, her yeri köşk, her yeri mangal görüyorsunuz yüksek debdebe içerisinde; halktan, vatandaştan kopuk hayat sürüyorsunuz!

**Helal olmasın, afiyet hele hiç olmasın diye dualarımız her daim sizlerle… Allah sizin gibi halktan bi' haberleri başımızdan tez elden "eksik etsin."

Amin amin amin…

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.