İnsanları açlıkla azaltmaya 13. imza

Ali İnandım

Salgınlarla dünya savaşıyla bir de açlıkla dünya nüfusunu azaltma planları devam ediyor. Dünyanın önde gelen liderleri, patronları, onların memuru bürokrat ve genel müdürleri aklını emanete bırakmış, çocukların inanmayacağı basitlikte yalanlarla insanlığı yönlendiriyor.

Koca koca devletler de bu üretilmiş yapay sorunları anlaşmalara döküyor, imzalayarak yalanları meşrulaştırıyor.

Siyasette kullanılır; yalan ne kadar büyük olursa inanan o kadar çok olur diye. Dünya çapında, insanlığın köküne kast eden örneğini yaşıyoruz.

METAN MERKEZİ VARMIŞ

Her fesadın altından çıkan Dünya Ekonomik Forumu’na bağlı Küresel Metan Merkezi (Global Methane Hub) diye bir kurum varmış (https://www.globalmethanehub.org/ ).

Metan, doğada olduğu gibi canlıların da çıkardığı gazın adı. Nazikçesi, yellendiğimiz gaz!

Bu akıl, “Sığırların çıkardığı gaz küresel ısınmaya neden oluyor” diyerek milyonlarca sığırın itlaf edilmesi önerisinde ısrar ediyor yıllardır. Doğayı en çok bozan, havayı en çok kirleten bütün sanayi bu adamların elinde ama bir de bizi böyle yelden konulara inandırmaya uğraşıyorlar canhıraş.

Afedersiniz bu gazın merkezini kurmuşlar yani!

GIDA ÜRETMEYECEKMİŞİZ

Ancak şakası kalmamış işin, değil bir adım ileri, dibine vurmuşlar ibreyi; “Gıda üretimi, ‘küresel ısınmaya’ neden oluyor ve ortadan kaldırılması gerekiyor.. gezegeni iklim değişikliğinden kurtarmak için dünya çapında çiftliklerin kapatılması gerekiyor” diyecek delilik aşamasına geçmişler.

Yani diyor ki aklı emanettekiler, “Gıda üretimi, gezegeni ısıtıyor.” Bu Küresel Metan Merkezi’nin Genel Müdürü Marcelo Mena, “Gıda sistemleri, metan salınımının yüzde 60’ından sorumludur” diye posta koyuyor.

“AÇ KALSINLAR” DİYEN ÜLKELER

Çiftlikleri kapatalım, tarlaları sürmeyelim, ne yiyeceğiz peki? Böcek, kurtçuk ve yapay et!

Dünyanın doğal döngüsünü “Küre ısınıyor” diye pazarlayan adamlar, ABD’nin Illinois eyaleti, Kanada ve Hollanda’da devasa böcek fabrikaları inşa etmiş.

Böcek yiyemeyen ölsün” diyorlar ama kendilerine göre hayvan çiftliği ve tarlalar satın almaya da devam ediyorlar kimseden saklamadan. Onlar farklı yelleniyor herhalde!

Üstelik Dünya Ekonomik Forumu’nun bizim haberdar olmadığımız Küresel Metan Merkezi’nde oluşturduğu anlaşmaya 12 ülke imza atmış bile:

Arjantin

Avustralya

Brezilya

Burkina Faso

Şili

Çek Cumhuriyeti

Ekvator

Almanya

Panama

Peru

İspanya

Uruguay

Yeterince suç ortağı oluşunca 13. Devlet olarak Amerika Birleşik Devletleri anlaşmayı imzalamış sessiz sedasız.

TANRI BİLE YAPMADI

Aklından insanlık adına hiçbir hayırlı düşünce geçmeyen Dünya Ekonomik Forumu’nun hakimleri, özetle şöyle düşünüyor: Milyarlarcasını savaşla, gerisini salgınla, kalanı da açlıktan öldürerek ihtiyacımız için yeterli olan dünya nüfusuna erişebiliriz.

Tanrı bile yarattığını kaderiyle baş başa bırakırken insanlığa ömür biçebilen bir delilik seviyesindeler.

Açlıktan adam öldürmek için bilerek düzen kuruyor, anlaşma imzalıyorlar. Geldiği medeniyet seviyesini bu ilkelliğe indirgemek olamaz insanlığın bir sonraki durağı. Mağara adamının akılına dönmek için mi bu kadar bilim ve teknoloji geliştirildi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.