Kahrolsun İsrail demekle olmuyor

Zafer Çam

Dünya seyrediyor. Yahudi güç alıyor. Mazlumlar, çocuklar, kadınlar Yahudi bombalar altında ölüyor.

Evleri yurtları harap oluyor. Bombaların altında kaçacak yurt arayan mazlumlar çaresiz ağlıyor.

Filistinli, Kudüslü, Gazzeli mazlumlar, dünya Müslümanlarından değil Allah’tan yardım bekliyorlar. Çaresiz mazlumların feryadını duyan Allah, zalimleri rahat bırakmayacak. Bir gün Allah’ın yardımı inanlarla olacak.

Bunların tek suçu o coğrafyada doğmaları ve Müslüman olmaları. Kendi ülkelerinde, kendi ata topraklarında mülteci konumuna konmaları. İsrail devleti Müslümanların ilk kıblesi ve Peygamberler toprağında hançer gibi duruyor. Yeryüzünün en korkak kavmi olan İsrail oğulları gücü dostlarından ve seyirci İslam topraklarının kukla liderlerinden alıyor.

Yahudi devleti kendini kartonda dev görüyor. Dünyanın sahibi gibi davranmıyor. Çünkü Müslümanlar uykuda uyanmıyor.

Uykusunda uyanmayan Müslüman toplumlar var oldukça, İsrail de yayılmasına devam edecek gibi gözüküyor. Sessiz adı Müslüman liderleri kukla devletler var oldukça, İsrail de genişlemeye devam edecek.

İslam ülkeleri birlik olmuyor. Yahudiler içinde duruyor kardeş kavgalarını körüklüyor. İslam toprakları ne kadar karışırsa Yahudiler o kadar mutlu oluyor.

Halkı uyutulmuş Müslüman toplumların ABD, Avrupa, İsrail yanlısı iktidarlar dost duruyor. Bugün Dünya’da ve ülkemizde Müslümanların Filistin için yapabildiği tek şey cuma namazı sonrası buluşup ‘kahrolsun İsrail’ sloganı atmak.

Biz beddua etmek ve slogan atmaktan başka hiçbir şey yapamadığımız için İsrail kahrolacağı yerde tüm Filistin topraklarını ele geçirmeye gitgide daha da yaklaşıyor.

Ufacık bir topraklara sıkışmış Gazze’ye bile tahammül edemiyorlar.

Dünyadaki tüm Müslümanlar hazırı yiyip (petrol gelirleri) eğitim, bilim ve teknolojiden uzak oldukları sürece İsrail Filistin’de tek Müslüman bırakmayacak.

Yüksek oktanlı petrol çıkarmak, devasa şehirler kurup yüksek binalar yapmak, teknoloji geliştirmek değil teknoloji pazarı olmaktır.

Pazar adı satılmış liderlerin İslam ülkeleri olduğu müddetçe İsrail kahrolmaz zengin olur.

Bakın yine aynı senaryo önümüze geldi. ABD merkezli ünlü restoran zinciri Mc Donald’s İsrail askerlerine yemek paketliyormuş.

Ülkenin her sokağına konuşlanmış Mc Donald’s 'yal evleri' çocukların markası olmuş, ‘bu yerlerde yemeyeniz’ çağrısına kaç kişi yemeyecek dersiniz.

İsrail malını boykot çağrıları neden Yahudi katliamı başlayınca gündem oluyor.

Yıllarca İsrail malları boykot edildi. Sorarım size kaç gün sürdü bu boykotunuz? Ne kadar dayanabildiniz?

Yerine koyacağınız yerli ve milli bir ürün olmadığı için bir müddet sonra boykottan vazgeçmek zorunda kaldınız değil mi?

Bizim deterjanlar onlarınki gibi temizlemedi, buğdaylarımız olmadı, kolalarının tadını bir türlü tutturamadık, cipslerimiz o kadar gevrek olmadı.

Ne zaman kendi ürettiğimiz malların teknolojinin sahibi olursak işte o zaman Yahudi devleti diye bir devlet olmayacak.

Adı İslam olan ülkeler kendi teknolojilerini üretmeden, yeniden Kur’an merkezli dine dönmeden.

Peygamber yaşantılı dine sarılmadan ne zulüm biter ne de üzerlerimizde Yahudi bombaları eksik olur.