Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesinden Duyuru

Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesinden Duyuru
T.C.
ANKARA 11. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2020/1310

MİRASÇI : FİDAN ERSOY (HAYDAR ve RAFİYE KIZI , 104......658 T.C.KİMLİK NUMARALI)
15/07/1968 doğumlu SULTAN MEŞE'nin 06/02/1990 tarihinde vefat ettiği, Ankara 4. Noterliği'nin 11/03/1986 tarih ve 10374 yevmiye numaralı Düzenlenme Şeklinde Vasiyetname aslının mahkememize gönderildiği anlaşıldı.
Murisin mirasçısı olup yukarıda kimlik numarası, anne ve baba adı belirtilen FİDAN ERSOY'un yapılan tüm araştırmalara rağmen tebligata elverişli adresinin belirlenemediği, bu nedenle muris tarafından düzenlenen vasiyetname ve duruşma gününün kendisine tebliğ edilemediği anlaşılmakla, adı geçen mirasçıya Tebligat Kanunu'nun 28. Maddesi uyarınca ilanen tebligat yapılmasına karar verilmiştir.
Buna göre;
Vasiyetnamenin noterlikçe düzenlendiği anlaşılmakla vasiyetnamede; “....Hiçbir cebir şiddet, maddi veya manevi tazyik altında olmaksızın tamamen kendi serbest hür iradem ile beyan ederim ki Ankara ili, Bala ilçesi, Koçyayla köyü, Kamışlı mevkiinde kain ve tapunun 442 yevmiye, 1 cilt 73 sahifeye 18.4.1979 tarihinde mukayyet 2 pafta, 73 parsel sayısını teşkil eden 23670 M2 yüzölçümlü tarla vasfındaki gayrimenkul üzerindeki 15/20 hissemden l‘er dönümü kız kardeşlerim Melek Çoşan ile Rabia Yılmaz'a ait olmak üzere bu gayrimenkul üzerinde bulunan diğer miras hak ve hisselerimin tamamını Ankara Keçiören Güçsüzler Yurdu'na bırakıyor ve vasiyet ediyorum. Son isteklerim bunlardan ibaret olup, diğer hissedarlarımın bu vasiyetime itiraf etmemelerini diliyorum....“ içerikli vasiyetnameyi kabul edip etmediğiniz hususunda beyanda bulunmak üzere Ankara Adliye Sarayı Dışkapı Ek Hizmet Binasında bulunan Mahkememize ait duruşma salonunda 04/04/2024 günü saat: 11.10'de yapılacak olan duruşmaya bizzat gelmeniz, duruşmaya gelip beyanda bulunmadığınız takdirde vasiyetnameyi kabul etmediğiniz ve vasiyetnameye karşı BİR AY içerisinde dava açıp Mahkememize bildirmediğiniz takdirde vasiyetnameyi aynen kabul etmiş sayılacağınız hususu, muris tarafından düzenlenen ve dava konusu edilen vasiyetname ve duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Resmi İlanlar Haberleri