Belediye 2 adet düğün ve nikah salonunu kiraya verecek

Belediye 2 adet düğün ve nikah salonunu kiraya verecek

T.C
MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İHALE İLANI

1-İlçemiz sınırları içerisinde Misket Mahallesi Anadolu Caddesi 609.Sokak No:4 Seymen Konağı Bilim Sanat Merkezi içerisinde bulunan 2 adet düğün ve nikah salonu, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre ‘Açık Teklif Usulü’ ile 12.06.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 14:00’te Mamak Belediye Başkanlık Binası 7. Kat Encümen salonunda ihale edilerek kiraya verilecektir.

2-Yukarıda adresi yazılı olan 2 adet düğün ve nikah salonunun kiralama ihalesine ait Muhammen bedel, geçici teminat tutarı, İhale günü ve saati aşağıda belirtilmiştir.

3-Söz konusu ihaleye katılabilmek için KDV hariç belirlenen Muhammen bedelin geçici teminat tutarı ile şartname bedeli 11.06.2024 tarihi saat 16.00’e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacak Ödenti Belgesi ile belediyemiz veznesine yatırılacaktır. Bu saatten sonra yatırılan teminatlar geçersizdir.

4-İhaleye katılacak olan Gerçek kişiler, T.C Kimlik numaralı kimlik belgesi ve resmi adres belgesi, şartname bedeli ve geçici teminat bedeli ödenti makbuzu, tüzel kişi ve kuruluşlar Ticaret Odasından veya bağlı bulundukları ilgili dernek kuruluşlarından alacakları üyelik belgesi veya faaliyet belgesini, imza sirkülerini, yetki belgesi, geçici teminat ve şartname bedeli ile ödenti makbuzlarını, Ortak ihaleye girecekler ise bu belgelerin yanı sıra Ortaklık belgesini de yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

5-Söz konusu kiralama ihalesi ile ilgili ihale şartnamesi ücretsiz olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira İşleri ve Ecrimisil Biriminden görülebildiği gibi ayrıntılı bilgi alınabilir. İhaleye ait şartname 1.000,00-TL bedel karşılığı verilecektir.


ADRES

İŞ YERİ ADI
YILLIK MUHAMMEN BEDEL%3 GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI
İHALE TARİHİ

İHALE SAATİ

SÜRE
Misket MahallesiDüğün ve nikah Salonu1.560.000,00-TL46.800,00-TL12.06.202414:003 Yıl

İLAN OLUNUR.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Resmi İlanlar Haberleri