AK Parti kulisleri bu isimleri konuşuyor! Hakan Fidan o bakanlığa gelebilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'yi perşembe veya cuma günü açıklaması beklenirken, kabinede yer alması beklenen isimler de gündeme geldi. Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ın da kabinede yer alacağı konuşuluyor.

13 yıldır Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı olan Hakan Fidan, Dışişleri veya İçişleri Bakanlığı için ismi konuşuluyor. Diğer taraftan, Enerji Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Alpaslan Bayraktar'ın da bakan olacağı iddia ediliyor.

HAKAN FİDAN BAKAN OLABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve 13 yıldır MİT Müsteşarlığı görevini yürüten Hakan Fidan'ın adı Dışişleri veya İçişleri Bakanlığı için düşünülüyor.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da Dışişleri Bakanlığı için adı dile getiriliyor.

KABİNEDE KONUŞULAN SÜRPRİZ İSİMLER

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Afyonkarahisar Valisi Kübra Yiğitbaşı'nın da bakan olabileceği belirtiliyor. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun da Milli Savunma Bakanlığı için adı geçiyor. Trabzonlu olan Hacımüftüoğlu'nun bakan olması bekleniyor.

ENERJİ BAKANI KİM OLACAK?

Washington Büyükelçisi Murat Mercan'ın damadı olan ve Enerji Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Alpaslan Bayraktar'ın Enerji Bakanlığı'na gelmesi bekleniyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın adı da Enerji Bakanlığı için geçiyor.

SİNAN OĞAN BAKAN OLACAK MI?

Afet ve Göçişleri adı altında iki yeni Bakanlık oluşturulması planlanıyor. Sinan Oğan'ın da adı bakanlık için konuşuluyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dünyada büyük yankı uyandırdı! Fidan tebrik yağmuruna tutuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Şimşek ile görüştü! Yeni kabinede olacak mı?

Siyaset Haberleri