Akşener, Bahçeli'den özür diledi iddiası

Ekol TV'de konuşan Ferhat Murat, Meral Akşener'in, Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek geçmişteki sert söylemlerinden dolayı özür dilediğini söyledi.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak geçmişteki sert sözleri için özür dilediği iddia ediliyor.

Haber7 yazarı Ferhat Murat'ın Ekol TV'de yaptığı açıklamaya göre, Meral Akşener'in Bahçeli ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesi, geçmişte siyasi alanda sarf edilen sert ifadelerin telafisi amacıyla gerçekleşti.

Akşener'in Bahçeli ile yaptığı bu görüşmenin detaylarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, bu gelişmenin, Akşener'in son dönemdeki siyasi hamleleri ve İYİ Parti'nin siyasi stratejisi açısından önemli bir adım olduğu düşünülüyor.

Geçmişte Akşener ve Bahçeli arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. Ancak, Akşener'in Bahçeli'ye yönelik özür dileme girişimi, siyasi atmosferde bir yumuşama ve diyalog arayışı olarak yorumlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri